Over ons

Onze visie

Wij zijn professionals op het gebied van fiscaliteit en administratieve dienstverlening. In Nederland zijn er hier veel van. Echter, de grote kantoren hebben hun beperkingen – tenminste, als u uw zaken liever met een echte partner wilt bespreken.
Bij ons is persoonlijke betrokkenheid minstens zo belangrijk als deskundigheid. Wij werken op een dusdanige manier met u samen dat wij een verlengstuk van uw onderneming worden. Met service en kwaliteit als uitgangspunt bieden wij een breed pakket hoogwaardige diensten op het gebied van fiscaliteit en administratieve dienstverlening.

Wij nemen graag de rol van sparringpartner in: actief, deskundig en kritisch. En altijd in het belang van de cliënt. Onze jonge organisatie is compact, ambitieus en slagvaardig. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de wensen van onze cliënten en op de wijzigingen in de (belasting) wetgeving. Bovendien groeien onze tarieven u zo niet boven het hoofd.

Wilt u het verschil ontdekken? Maak dan een afspraak voor een goed gesprek met de no nonsens-adviseur waar u echt op kunt rekenen.

 

 

Uw adviseur

DSC_7597

Jeffrey van den Bosch
Tax advisor

Hij studeerde fiscale economie en is sinds 1998 gecertificeerd belastingadviseur van het College van Belastingadviseurs. Na de start van zijn loopbaan in 1981 bij de Belastingdienst en later bij een  van de big four organisaties en hierna bij een middelgroot advocatenkantoor,  trad hij in 2008 in dienst bij NV Nuon Energy.

Jeffrey is een allround adviseur voor  ondernemers, DGA’s en vermogende particulieren. Hij is voornamelijk betrokken bij het opstellen van fiscale aangiften en de daaruit voortkomende advisering.  Daarnaast behoren het begeleiden van rulingvennootschappen en advies op het  gebied van stamrechtovereenkomsten en het bepalen van de belastingpositie van een onderneming (tax accounting) tot zijn werkgebied.

PRAKTIJKGEBIEDEN

  • Algemene fiscale praktijk
  • Tax accounting
  • Tax control framework/horizontaal toezicht
  • Opstellen van jaarrekeningen

linkedin   twitter

Uw boekhouder

Martin Flink
Boekhouder

Hij heeft ervaring in het digitaal verwerken van de boekhoudingen in Twinfeld icm Basecone. Hij kan de klanten helpen met opzetten en aanleveren van de administratie via Basecone zodat de administratie snel en real-time zichtbaar is voor de klant in Twinfield.

Daarnaast behoort het opstellen en indienen van de aangifte Omzetbelasting ook tot zijn werkgebied.

Mocht u dus vragen hebben over het verwerken van uw administratie in Twinfield of over het gebruik van Basecone aarzel dan niet om contact op te nemen!

We zijn u graag van dienst.

linkedin

martinflink

Twinfield

Twinfield International is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Wolters Kluwer is wereldwijd marktleider in fiscale, boekhoud- en auditdiensten. Online boekhouden via Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier een administratie gevoerd en kan informatie gedeeld worden met een administratie- of accountantskantoor. Twinfield wordt geroemd door zowel Gartner als IDC. Online boekhouden van Twinfield is beschikbaar tegen een flexibel abonnementstarief per maand.

big-color-twinfield

Basecone

Basecone is dé nieuwe manier van verwerken van facturen en documenten voor accountants, bedrijven en ondernemers. De hoge herkenningsgraad en het grote gemak van aanleveren zorgt voor een continu bijgewerkte boekhouding, betere informatie en lagere kosten. Basecone accepteert papieren facturen en digitale factuurstromen, stelt een online dossier beschikbaar, verzorgt de autorisatie en integreert met boekhoudsystemen.

basecone